Условия за поръчка

Условия за доставка

Поръчка
Поръчките се приемат между 9:00 и 19:00 часа на телефони – 0876180885, 0878648050 или на е-мейл – hapkasledhapka@gmail.com, не по-късно от 48 часа преди събитието.

Данните, които трябва да оставите са две имена, телефон за връзка, адрес за доставка, удобен за вас час, е-мейл и Вашата поръчка. Ще получите потвърждение по е-мейл възможно най-бързо. Ако сме претоварени, ще получите обаждане за уговаряне на удобен и за двете страни час.

В случай, че искате да промените или отмените Вашата поръчка, можете да го направите само по телефона, не по-късно от 24 часа преди уговорения час за доставка.
За поръчки над 100лв. изискваме капаро в размер от 50%. Ако поръчката Ви е над 500лв., капарото е в размер от 30%. Служител от фирмата ще дойде на удобно за Вас място, за да го вземе и да Ви даде документ. Доплащането на поръчката се извършва при доставката. Цените са без ДДС.

Доставка
Доставките се извъшват до посочен от Вас адрес и удобно време. Не извършваме доставки преди 7:30 часа и след 22:00часа. Цената на доставката е 7лв. за центъра на София и 10лв. за околността. За поръчки със стойност над 200лв, доставката е безплатна.

Начин на плащане и фактури
Можете да платите чрез наложен платеж при извършване на доставката или по банков път, като сметката ще получите по мейл след запитване. Ако желаете да получите фактура, трябва да изпратите нужните данни на е-мейл при заявяване на поръчката.